Pradžia
Lt En

Psichosocialinė pagalba šeimoms, auginančioms vaikus su negalia

Psichosocialinė pagalba šeimoms, auginančioms vaikus su negalia

Informuojame, kad Klaipėdos miesto savivaldybės administracija yra pasirašiusi sutartis su UAB „Projektų įgyvendinimo grupė“ ir VšĮ Klaipėdos socialinės ir psichologinės pagalbos centru dėl akredituotos socialinės priežiūros – psichosocialinės pagalbos šeimoms, auginančioms vaikus su negalia, paslaugos teikimo.

Psichosocialinė pagalba skiriama šeimoms, deklaravusioms gyvenamąją vietą Klaipėdos miesto savivaldybėje, ir kurioms nustatytas psichosocialinės pagalbos poreikis.

Psichosocialinę pagalbą sudaro: informavimas, konsultavimas, tarpininkavimas ir atstovavimas, bendravimas, psichologinė pagalba. Iš šių paslaugų per mėnesį šeimai nemokamai skiriamos šešios paslaugos: psichologinė pagalba – 2, kitos paslaugos pasirinktinai pagal poreikį – 4. Už papildomas paslaugas šeima moka 50 procentų nuo pasirinktų paslaugų kainos. Prašymą-paraišką psichosocialinei pagalbai gauti raštu pateikia vienas iš suaugusių šeimos narių.

Šeimas, auginančias vaikus su negalia, kurios pageidauja gauti psichosocialinės pagalbos paslaugas, prašome kreiptis į

  • UAB „Projektų įgyvendinimo grupė“ adresu Klaipėda, Priestočio g. 1A, tel. 8 675 52190, 8 679 90808, el. p. info@pigrupe.eu, radvile@pigrupe.eu;
  • VšĮ Klaipėdos socialinės ir psichologinės pagalbos centrą adresu Klaipėda, Smilčių g. 5, tel. 8 46 35 00 99; 8 607 90581, 8 668 66911, el. paštu: info@ksppc.lt, negalia@ksppc.lt 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content