Pradžia
Lt En

Darbą pradeda naujas Kultūros skyriaus vedėjas

Darbą pradeda naujas Kultūros skyriaus vedėjas

Klaipėdos savivaldybėje nuo balandžio 8 dienos darbą pradeda naujas Kultūros skyriaus vedėjas. Šias pareigas eis konkursą laimėjęs Paulius Ignatavičius.

Paulius Ignatavičius Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje yra įgijęs meno studijų srities, teatro ir kino krypties aukštąjį universitetinį išsilavinimą, magistro laipsnį. 2023 metais jam suteiktas meno daktaro laipsnis. Režisierius, aktorius P. Ignatavičius yra dirbęs Lietuvos nacionaliniame dramos teatre, Valstybiniame Šiaulių dramos teatre, OKT Vilniaus miesto teatre.

Pagrindinės Kultūros skyriaus vedėjo veiklos kryptys – dalyvauti formuojant ir įgyvendinti savivaldybės ir valstybės kultūros politiką, vykdyti teisės aktų, reglamentuojančių kultūros plėtrą regionuose, priežiūrą savivaldybės teritorijoje, užtikrinti tinkamą savivaldybės kultūros įstaigų veiklą, jų paslaugų įvairovę ir sudaryti sąlygas privačių iniciatyvų kūrybinių procesų plėtrai.

Darbą pradedantis naujasis Kultūros skyriaus vedėjas sako, kad dirbdamas savivaldybėje visų pirma sieks dialogo su visais Klaipėdos miesto kultūros lauko dalyviais, tam, kad būtų užtikrintas ne tik sklandus kultūros įstaigų darbas, kultūrinė ir meninė kokybė, bet ir būtų auginama bei puoselėjama Klaipėdos kultūra nacionaliniu ir tarptautiniu mastu bei skatinamos naujos meninės idėjos ir inovatyvūs jų įgyvendinimo modeliai, kurie galėtų kurti harmoningą, gyvą, augančio miesto veidą ir kurtų pridėtinę vertę kiekvienam miestiečiui. 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content