Pradžia
Lt En

Klaipėdos vizualinio identiteto generatorius – įrankis žvelgiantiems į priekį

Klaipėdos vizualinio identiteto generatorius – įrankis žvelgiantiems į priekį

Š. m. gegužės mėnesį buvo pristatytas Klaipėdos miesto vizualinis identitetas ir atnaujintas miesto ženklas. Pagrindiniu naujojo identiteto akcentu tapo apskritas stilizuoto Klaipėdos herbo pavidalo logotipas. O per spalvas ir jų ritmiką išreikštas Klaipėdos, kaip tiesioginės ir simbolinės jungties tarp jūros ir žemyno naratyvas, simbolinis jūros ir žmogaus darnus kvėpavimas.

Šiandien Klaipėdos miesto savivaldybė visus miesto gyventojus, verslo, švietimo, kultūros ir sporto organizacijų atstovus kviečia prisijungti prie vieningos miesto pozicionavimo strategijos, pasinaudojant naujuoju Klaipėdos miesto vizualinio identiteto įrankiu – GENERATORIUMI.

Klaipėdos miesto vizualinio identiteto generatoriaus pagalba kiekvienas klaipėdietis, net ir neturintis patirties dizaino srityje, galės susikurti vizualinę medžiagą, atitinkančią miesto identiteto gaires ir taip atspindėti miesto tapatybę, išskirtinumą ir drauge papildyti vienas kitą. Verslo, kultūros, švietimo, sporto ar turizmo organizacijų atstovai, pasinaudoję generatoriumi galės sukurti savo vizualinių priemonių elementus, kurie atitinka vientisą Klaipėdos miesto identitetą, per kelias minutes. Taip palengvinamas dizaino procesas.

Kviečiame prisidėti prie bendro miesto tikslo – identitetas kiekvieno klaipėdiečio namuose, kieme, biure ar įstaigoje.

Su Klaipėdos vizualinio identiteto vadovu (brandbook‘as) galima susipažinti čia: https://brandpad.io/klaipeda-identitetas/

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content