Pradžia
Lt En

Padėkos vakaras savanoriams

Padėkos vakaras savanoriams

Klaipėdos miesto savivaldybė kartu su Klaipėdos miesto nevyriausybinių organizacijų ir Jaunimo reikalų tarybomis gruodžio 2 d. Lietuvos jūrų muziejuje padėkojo nevyriausybinių organizacijų bei Jaunimo savanorišką tarnybą baigusiems savanoriams už jų aktyvų darbą vardan miesto gerovės.

Klaipėdos miesto savivaldybė siekdama paminėti LR Seimo paskelbtus savanorystės metus kvietė nevyriausybines organizacijas siūlyti aktyviausius savanorius. Renginio metu už aktyvią savanorišką veiklą pakviestiems savanoriams buvo suorganizuotos ekskursijos po Lietuvos jūrų muziejų , įteiktos Klaipėdos miesto mero padėkos ir prisiminimo dovanėlės. Padėkos renginyje dalyvavo daugiau kaip 20 įvairių Klaipėdos nevyriausybinių organizacijų.

Tikimės, kad dėmesys kiekvienam, kuris savo veiklą sieja su savanoryste ir neatlygintina pagalba bendruomenės nariams, skatins ir toliau tęsti darbą nevyriausybinėse organizacijose ir dar platesnį visuomenės įsitraukimą į savanorystės iniciatyvas. Dėkojame visiems savanoriavusiems. Jūsų nuveiktus darbus vertina visa Klaipėda!

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content