Pradžia
Lt En

Strateginio plėtros plano koncepcijos pristatymas

Strateginio plėtros plano koncepcijos pristatymas

Klaipėdos miesto savivaldybė š. m. rugsėjo 16 d. 17–20 val. bendradarbystės erdvėje „LightHouse“, (Liepų g. 83, Klaipėda) organizuoja rengiamos Klaipėdos miesto savivaldybės 2013–2020 m. strateginio plėtros plano koncepcijos pristatymą Klaipėdos jaunimui.

Renginio metu Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Strateginio planavimo skyriaus vyriausioji specialistė Jūratė Sokolova jaunimui pristatys rengiamą koncepciją: esmines Klaipėdos miesto problemas, Klaipėdos miesto viziją ir pagrindinius jos aspektus bei vizijos įgyvendinimo vertinimo rodiklius.

Po pristatymo jaunimas bus kviečiamas išsakyti savo įžvalgas apie koncepciją ir prioritetus, pasidalinti savo mintimis ir padiskutuoti miesto ateities klausimais.

Renginį moderuos bendradarbystės ir socialinio verslo skatinimo erdvės „NVO Avilys“ ekspertai – Monika Stankevičiūtė ir Arūnas Survila.

Koncepcijai pritaikius renginio metu išsakytas pastabas, rugsėjo pabaigoje planuojama tvirtinti Savivaldybės Taryboje.

Išankstinė registracija būtina. Dalyvių registracija vykdoma iki š. m. rugsėjo 14 d.

REGISTRACIJOS FORMA

*Su savimi būtina turėti kaukę!

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas(-a) renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ir (arba) vaizdo įrašai gali būti viešinami. Renginio lankytojų vaizdo duomenų viešinimas susijęs su informacijos apie renginį viešinimu.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content