Pradžia
Lt En

Sudaromi nauji savivaldybės valdomų įmonių kolegialūs organai

Sudaromi nauji savivaldybės valdomų įmonių kolegialūs organai

Skelbiama savivaldybės valdomų įmonių kolegialių organų nepriklausomų narių atranka. Naujos valdybos sudaromos AB „Klaipėdos vanduo“, UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras ir UAB „Klaipėdos paslaugos“. Taip pat sudaroma nauja AB „Klaipėdos energija“ stebėtojų taryba.  

„Siekiame sudaryti efektyviai veikiančius savivaldybės valdomų įmonių kolegialius organus, užtikrinti sklandų ir skaidrų įmonių darbą. Kviečiame reikiamą kompetenciją ir motyvaciją turinčius asmenis teikti savo kandidatūras“, – sako Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Kandidatų atitikties nustatytiems reikalavimams, turimų kompetencijų, motyvacijos ir tinkamumo prisidėti prie įmonės strateginių tikslų įgyvendinimo vertinimą atliks atrankos agentūra, kandidatų dokumentų laukiama iki spalio 8 d.

Bendrovių „Klaipėdos vanduo“, Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro ir „Klaipėdos paslaugos“ valdybas sudarys po 4 narius, iš jų - du nepriklausomi ir du valstybės tarnautojai, bendrovės „Klaipėdos energija“ stebėtojų taryboje taip pat dirbs 4 nariai, iš jų du nepriklausomi, vienas valstybės tarnautojas, ir vienas privataus akcininko atstovas.

Sudaromų valdybų ir stebėtojų tarybos kadencijų trukmė – 4 metai.

Detalesnė informacija apie skelbiamas atrankas: https://www.klaipeda.lt/lt/naujienos/skelbimai/7656/skelbiamos-nepriklausomu-nariu-atrankos-i-miesto-valdomas-imones:4551/ 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content