Pradžia
Lt En

Viešųjų pirkimų tarnyba Klaipėdoje organizuoja mokymus tiekėjams

Viešųjų pirkimų tarnyba Klaipėdoje organizuoja mokymus tiekėjams

Skatindama ūkio subjektų dalyvavimą viešuosiuose pirkimuose, o taip pat siekdama didinti konkurencingumą Viešųjų pirkimų tarnyba (VPT) tęsia praėjusiais metais pradėtą renginių ciklą verslininkams, dar nedalyvavusiems viešuosiuose pirkimuose, arba jau tapusiems tiekėjais, bet žengiantiems pirmuosius žingsnius viešuosiuose pirkimuose.

Kviečiame registruotis į šiemet organizuojamus mokymus „Apie viešuosius pirkimus paprastai“ įvairiuose Lietuvos miestuose. Mokymų metu specialistų komanda pristatys, kaip viešieji pirkimai gali tapti naujomis galimybėmis verslui, padės suprasti, kaip veikia viešųjų pirkimų sistema, suteiks reikalingą informaciją bei žinių, kaip tapti tiekėjais. Sužinosite, kur ieškoti pirkimų skelbimų, kaip atskirti pirkimo būdus, kaip pateikti pasiūlymą, į ką atkreipti dėmesį – informacija bus pateikiama demonstruojant praktinius pavyzdžius.

Šiemet renginiai dar vyks Šiauliuose, Klaipėdoje, Tauragėje, Marijampolėje, kur gyvai savivaldybėse kviečiami į susitikimus ne tik šių miestų ir rajonų įmonių atstovai, bet ir verslininkai iš gretimų regionų.

„Tikimės, jog bendravimas gyvai, paprastai ir aiškiai pateikta informacija padės verslui sėkmingai startuoti viešuosiuose pirkimuose, tapti tiekėjais, praplėsti rinką, o tuo pačiu didins konkurenciją viešuosiuose pirkimuose“, – sako VPT vadovas Darius Vedrickas.

SVARBU!

  • Vietų skaičius yra ribotas, tad renginyje galės dalyvauti pirmieji užpildę ir pateikę registracijos formą bei gavę patvirtinimą elektroniniu laišku, registracijos formoje nurodytu elektroniniu paštu. Renginio dienotvarkės ir registracijos anketos:

2024 m. balandžio 10 d. Šiauliai, spausti ČIA

2024 m. balandžio 11 d. Klaipėda, spausti ČIA

2024 m. balandžio 16 d. Tauragė, spausti ČIA

2024 m. balandžio 17 d. Marijampolė, spausti ČIA

  • Dėl ribotų vietų skaičiaus rekomenduojame registruotis vienam to paties ūkio subjekto atstovui.
  • Renginio metu VPT specialistai galės pagelbėti registruojantis CVP IS, bus rodomi praktiniai pavyzdžiai, tad rekomenduojame dalyvaujantiesiems turėsi nešiojamuosius kompiuterius.
  • Mokymuose dalyvauti galės tik užsiregistravę asmenys. Šis renginys skirtas tik tiekėjams, todėl pasiliekame teisę be išankstinio įspėjimo panaikinti pirkimo vykdytojų registracijas (taip pat ir tuo atveju, jeigu pirkimo vykdytojas tuo pačiu yra ar gali būti tiekėju).
  • Kilus papildomiems klausimams, prašome kreiptis telefonu +3706 5913 688 ar el. paštu: Deimante.Kaminskaite-Daniloviene@vpt.lt

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content