Pradžia
Lt En

Kovo 23 d., šeštadienį, 12:00 val. Prano Domšaičio galerija kviečia pasinaudoti paskutine galimybe apsilankyti parodoje „Kasdienybės liudininkai. Natiurmortas kaip laikmečio re(de)konstrukcija“

Prano Domšaičio galerija (Liepų g. 33)

Kovo 23 d., šeštadienį, 12:00 val. Prano Domšaičio galerija kviečia pasinaudoti paskutine galimybe apsilankyti parodoje „Kasdienybės liudininkai. Natiurmortas kaip laikmečio re(de)konstrukcija“ ir sudalyvauti turiningoje ekskursijoje kartu su parodos gide.

Ekskursijos metu išgirsite kaip XX a. antroje pusėje kūrę dailininkai maištavo prieš oficialios valdžios keliamus reikalavimus meno kūriniams, sužinosite, kuo svarbus buvo kūrinio pavadinimas, kokias su autoriais susijusias mįsles slepia jų darbai ir kaip transformavosi natiurmorto žanras istoriniame kontekste.

Pagrindinis šios parodos tikslas – atverti žiūrovams XX a. antros pusės Lietuvos dailės rinkinių saugyklas ir parodyti mažiau žinomus, nematytus kamerinio žanro „tyliuosius kasdienio gyvenimo liudininkus“. Parodoje eksponuojami 56 dailininkų sukurti 97 darbai iš LNDM tapybos, grafikos, fotografijos, keramikos, tekstilės fondų.

Ekskursijos trukmė iki 1 val.

Bilieto kaina suaugusiajam: 5,00 €. Taikomos nuolaidos moksleiviams, studentams, senjorams, neįgaliesiems.


Prano Domšaičio galerija

Liepų g. 33, Klaipėda

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content