Pradžia
Lt En

Kviečia nemokama studijų mugė „Studijų regata 2024”

Kviečia nemokama studijų mugė „Studijų regata 2024”

Klaipėdos baigiamųjų klasių moksleiviai kviečiami į jau devintus metus uostamiestyje organizuojamą nemokamą renginį – studijų mugę „,,Studijų regata 2024“. Ji vyks „Švyturio“ arenoje š. m. vasario 9 d., nuo 10 val.

Mugės metu moksleiviai galės susipažinti su studijų programomis uostamiesčio aukštosiose ir profesinėse mokyklose, užduoti rūpimus klausimus, išgirsti pranešimus, sudalyvauti diskusijose.

Turbūt kiekvienas žmogus kartais susimąsto apie tai, kas lemia jo pasirinkimus dėl mokslo, gyvenimo vietos, darbo. Šie trys veiksniai neretai tarpusavyje yra labai susiję ir dažnai padeda tvirtus pamatus mūsų ateičiai. Būtent todėl išsirinkti pageidaujamą profesiją ar studijų kryptį yra labai svarbu. Tačiau kaip išsirinkti iš tokios gausos pasirinkimų – štai kur klausimas. Visus moksleivius, svarstančius kokį kelią rinktis, o gal suabejojusius ir norinčius pasitikrinti savo apsisprendimą, kviečiu atvykti į studijų mugę! Linkiu, kad, baigę mokslus, liktumėte čia arba grįžtumėte dirbti į mylimą Klaipėdą, čia įgyvendintumėte savo didžiausius užmojus ir svajones“, – kviečia Klaipėdos miesto meras Arvydas Vaitkus.

Studijų mugės yra puiki vieta vienoje vietoje susipažinti su esama studijų programų pasiūla ir tiesiogiai pabendrauti su renginyje dalyvaujančių įstaigų atstovais bei studentais. Ir šįsyk scenoje bus skaitomi įvairūs pranešimai, kalbinami aukštųjų bei profesinių mokyklų atstovai, moksleiviai bus skatinami jau dabar pradėti kurti ateities planus, renkantis norimą studijų kryptį. Studijų mugės metu vyks jaunimo organizacijų mugė bei kvalifikacijos kėlimo seminaras mokytojams. Seminarą mokytojams, kurio tema ­– „Pasirūpinimas savimi stiprinant emocinę sveikatą“ – ves Klaipėdos pedagoginės psichologinės tarnybos darbuotojos, psichologės, sertifikuotos mindfulness ir atjautos metodikų mokytojos Jurgita Vainauskienė ir Lina Jakaitė. Taip pat bus aptariami socialinio, fizinio emocinio, dvasinio, intelektinio, profesinio pasirūpinimo aspektai. Seminaro dalyviams pedagogams bus įteikti elektroniniai kvalifikacijos kėlimo sertifikatai (juos išduos Klaipėdos miesto pedagogų švietimo ir kultūros centras).  

Svarbu: būtina registracija norintiems seminare dalyvauti pedagogams. Registracijos forma: https://byt.lt/CXS1i

Renginį vainikuos atlikėjo Remis Retro koncertas.

Klaipėdos studijų mugės ,,Studijų regata 2024“ PROGRAMA

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content